top of page
Snart lanseras vår lokalväljare!.png
Startup

Lediga lokaler & priser 2024

Priser exkl. moms och per månad.


Kontorslokal

– 1 Kontorslokal ca 12 kvm, WiFi, el och vatten ingår
– 1 Parkeringsplats ingår

5.900 kr/mån exkl. moms
 

Kontorsplan 12-520 KVM

Etablerade företag och växande nystartade företag behöver arbetsplatser som bidrar till att kunna driva verksamheten framåt. Skräddarsy er lösning efter era behov!


Tillägg

Parkering med laddbox, el tillkommer. 300:-/mån

 

Vad är ett kontorshotell?

Ett kontorshotell är en flexibel arbetsplatslösning där företag och enskilda yrkesverksamma kan hyra kontorsutrymmen och gemensamma faciliteter på kort eller lång sikt. Det ger möjlighet till kostnadseffektiv och flexibel arbetsplatsanvändning utan att binda sig till långsiktiga hyresavtal.

Vilka fördelar finns med att använda ett kontorshotell?

Att använda ett kontorshotell har flera fördelar. Det inkluderar flexibla hyresavtal, tillgång till gemensamma mötesrum och kök, professionell service, och ibland även möjligheten att nätverka med andra företag och yrkesverksamma som delar samma utrymmen. Det är också kostnadseffektivt jämfört med att hyra och underhålla ett eget traditionellt kontor.

Hur skiljer sig ett kontorshotell från ett coworking-space?

Ett kontorshotell och ett coworking-space delar liknande koncept av delade arbetsutrymmen, men det finns några skillnader. Ett kontorshotell erbjuder ofta privata kontorsrum och gemensamma faciliteter, medan coworking-spaces tenderar att vara mer öppna, främja samarbete och erbjuda flexibla sittplatser. Kontorshotell kan vara mer inriktade på företag medan coworking-spaces riktar sig mer mot frilansare och små företag.

bottom of page