top of page

Kontorsväljare

Våra härliga kontor & miljöer

MÖTESRUM

Vi erbjuder dig allt du behöver!


Mötesrum är ett bra alternativ för frilansare eller startups som letar efter bekväma och funktionella kontorsytor där de kan jobba i små grupper eller självständigt. Gå med i MECO för att dra nytta av ett utrymme som skapats med din produktivitet i åtanke.

IMG_1519.heic
IMG_2073.HEIC

Kontor & konferensrum för samverkan

Genom att välja det här alternativet kan du samtidigt dra nytta av den produktiva atmosfären från ett traditionellt kontor och fördelarna som erbjuds alla medlemmar i MECO, det vill säga bekvämligheter i toppklass, obegränsad flexibilitet och spännande events året runt.

IMG_2093_edited_edited.jpg

Privata kontorsutrymmen

Drömmer du om att jobba i en energisk och stimulerande miljö? MECO möjliggör detta genom att tillhandahålla de bekvämligheter och utrymmen du behöver för att få jobbet gjort, såsom våra nyrenoverade Privata kontorsutrymmen.

IMG_1518.heic

Lounge

En lounge är en oas av avkoppling och komfort, en plats där avslappning möter elegans. Med sin mjuka belysning, bekväma möbler och atmosfäriska detaljer blir loungen en inbjudande plats för social samvaro eller personlig reflektion. En perfekt plats att slappna av, njuta av en kopp kaffe eller umgås med vänner och kollegor i en varm och välkomnande atmosfär.

IMG_2079.HEIC

Utbildningsrum

På våra möten strävar vi ständigt efter att utbilda och stödja våra hyresgäster för att förbättra deras digitala synlighet. Våra utbildningsrum är inte bara till för det ändamålet; de står öppna för en mängd andra utbildningar och workshops. Vi tror på att dela kunskap för att främja tillväxt och framsteg.

IMG_1519.heic

Kök & skrivare

Att ha tillgång till ett välutrustat kök och en pålitlig skrivare är som att ha värdefulla verktyg inom räckhåll. Ett komplett kök möjliggör kreativitet och hälsosamma matvanor, där man kan förbereda sina favoriträtter eller snabbt fixa en kopp kaffe.  Dessa faciliteter gör arbetslivet smidigare och mer produktivt, vilket är ovärderligt för alla verksamheter.

bottom of page