top of page

Våra konferensrum 

Vi har teknik & möbler som passar alla typer av möten!

IMG_2073.HEIC

Snickerifabriken

För våra hyresgäster

Välkommen till vårt mångsidiga konferensrum, en idealisk plats för att hysa en mängd olika aktiviteter såsom utbildningar, workshops, event och presentationer. Detta rum är utformat för att möta behoven hos både små och större grupper och erbjuder en inspirerande och funktionell miljö för kreativt lärande och produktiva möten.

Byggarn

För våra hyresgäster

Naturligt ljus strömmar in genom fönstren och skapar en behaglig atmosfär som främjar fokus och engagemang. Möjligheten att anpassa ljuset ger också en flexibilitet att skapa rätt stämning för olika typer av aktiviteter.

IMG_2074.HEIC
IMG_2076.HEIC

Jaguaren

För våra hyresgäster

Med en rymlig layout och flexibla möbleringsalternativ kan konferensrummet anpassas efter specifika behov. Stora och bekväma bord och stolar är arrangerade för att underlätta samarbete och interaktivitet. Den moderna tekniska utrustningen, inklusive högupplösta skärmar, ljudsystem och trådlös anslutning, gör det enkelt att genomföra professionella presentationer eller dela kunskap och information på ett effektivt sätt.

Göta

För våra hyresgäster

Oavsett om det är för att hålla produktiva workshops, engagerande utbildningar eller minnesvärda evenemang och presentationer, är vårt konferensrum skapat för att möta och överträffa dina förväntningar. Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt team för att skapa meningsfulla och framgångsrika möten i vår inspirerande miljö.

IMG_2079.HEIC
IMG_2080.HEIC

Nacka Trä

För våra hyresgäster

Detta konferensrum erbjuder inte bara en praktisk plats för affärsändamål utan är också en plats för kreativitet och innovation.

Sven

För våra hyresgäster

Här finns allt du behöver för att din nästa händelse ska bli framgångsrik, från professionell ljud- och bildutrustning till bekvämligheter som kaffeserveringar och dedikerad support. Ta med dig din vision och låt vårt konferensrum göra den till verklighet.

IMG_2082.HEIC
bottom of page